طرز تهیه ی ژله قهوه
همیشه در مهمانی ها در میان انواع دسر های رنگارنگ و جذاب دسر هایی با رنگ قهوه ای که علامت وجود شکلات و قهوه در آن است، محبوب تر و مورد توجه تر است. به همین دلیل امروز با طرز تهیه ی چند نوع دسر قهوه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
۴/۱ پیمانه بودر ژلاتین
۸ قاشق سوپ خوری آب سرد
۵ قاشق سوپ خوری شکر
۵/۲ پیمانه قهوه آماده
ابتدا آب سرد را روی پودر ژلاتین بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود.
سپس شکر را با قهوه ی آماده مخلوط کرده و با ژلاتین ترکیب کنید و در قالب بریزید چند ساعت درون یخچال قرار دهید. ( قرار دادن قالب ژله در فیرزر باعث می شود ژله به قالب بچسبد )
ژله ی قهوه ی شما آماده است اما اگر بخواهید این ژله را در دو رنگ تهیه کنید میتوانید به همین ترکیب به جای قهوه ی دم شده شیر قهوه اضافه کنید تا ژله ی شما دو رنگ شود.
در ژاپن ژله ی قهوه را درون قالب هایی میریزند که به شکل دایره های کوچک در بیایند و آنها را درون لیوان های آیس کافی میریزند.
طرز تهیه ی دسر پودینگ قهوه
مواد لازم
- موز رسیده ۲ عدد
- اسپرسو ۱شات ( میتوان از قهوه های دیگر هم استفاده کرد )
- بیسکوئیت پتی بور ۳بسته
- کره ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ پیمانه
- شکر ۳/۱ پیمانه
- نشاسته ی ذرت ۳قاشق غذا خوری
- خامه قنادی ۱۰۰گرم
- پنیر خامه ای ۱۰۰
- وانیل ۴/۱ قاشق چایی خوری
ابتدا ظرفی بردارید که بتوان آن را روی گاز قرار داد سپس شکر زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت را با نصف شیر مخلوط کنید و آن قدر با همزن دستی هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس ظرف را روی حرارت قرار داده باقی شیر را افزوده و هم بزنید تا ذرات شکر و نشاسته کاملا حل شود و مواد شما غلیظ شود، دقت کنید نشاسته ای گلوله نشده باشد ظرف را از روی گاز بردارید کره و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید پنیر خامه ای و خامه را به ترکیب افزوده و کاملا ترکیب کنید سپس قهوه ی سرد شده را افزوده مواد پودینگ آماده است.
ظرف سرو را برداشته و به ترتیب بیسکوییت پودر شده پودینگ و موز را لایه به لایه بریزید تا ظرف شما پر شود و آن را درون یخچال قرار دهید تا کامل خنک شود.
همچنین میتوانید از لوازم قنادی بیسکوییت های تارت کوچک خریداری کنید و با مایع پودینگ پر کنید و با موز گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید و به عنوان دسر های کوچک روی میز اردو بچینید. ( موز در هوای آزاد به سرعت سیاه میشود میتوانید روی موز و یا هر میوه ی دیگر مقداری ژله بریلو بریزید )
طرز تهیه ی پودینگ در فر
مواد لازم
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲/۱ پیمانه
- قهوه دم کرده ۲/۱ پیمانه
- شیر سه و نیم پیمانه
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم ( میتوانید از خامه صبحانه نیز استفاده کنید)
- شکلات ۷۰ گرم
- وانیل ۴/۱ قاشق چایی خوری
ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. قبل از آنکه شیر کاملا جوش بیاید و فقط در اطراف شیر حباب ایجاد شود ( مانند دم کردن قهوه ترک) آن را از حرارت بردارید.
شکر، تخم مرغ، قهوه ، وانیل را با هم ترکیب کرده و بعد از یکنواخت شدن با شیر مخلوط کنید.
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار داده درون سینی فر را آب بریزید و و درون قالب را از مواد پودینگ پر کنید و آن را یک ساعت درون فر قرار دهید پس از پخت دسر را در یخچال قرار داده تا خنک شود سپس با خامه فرم گرفته و رنده شکلات تزئین کنید.
اگر خامه فرم گرفته در اختیار نداشتید یک کاسه تمیز برداشته شکلات را درون آخ خرد کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا ذوب شود سپس خامه صبحانه را افزوده و هم بزنید. سس آماده شده را روی پودینگ ریخته و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
بدون دیدگاه