طرز تهیه ی ژله قهوه

ژله قهوه

طرز تهیه ی ژله قهوه 

همیشه در مهمانی ها در میان انواع دسر های رنگارنگ و جذاب دسر هایی با رنگ قهوه ای که علامت وجود شکلات و قهوه در آن است، محبوب تر و مورد توجه تر است. به همین دلیل امروز با طرز تهیه ی چند نوع دسر قهوه را به شما آموزش خواهیم داد.

 

ژله قهوه

 

مواد لازم

۴/۱ پیمانه بودر ژلاتین

۸ قاشق سوپ خوری آب سرد

۵ قاشق سوپ خوری شکر

۵/۲ پیمانه قهوه آماده

ابتدا آب سرد را روی پودر ژلاتین بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود.

سپس شکر را با قهوه ی آماده مخلوط کرده و با ژلاتین ترکیب کنید و در قالب بریزید چند ساعت درون یخچال قرار دهید. ( قرار دادن قالب ژله در فیرزر باعث می شود ژله به قالب بچسبد )

ژله ی قهوه ی شما آماده است اما اگر بخواهید این ژله را در دو رنگ تهیه کنید میتوانید به همین ترکیب به جای قهوه ی دم شده شیر قهوه اضافه کنید تا ژله ی شما دو رنگ شود.

در ژاپن ژله ی قهوه را درون قالب هایی میریزند که به شکل دایره های کوچک در بیایند و آنها را درون لیوان های آیس کافی میریزند.

طرز تهیه ی دسر پودینگ قهوه

مواد لازم

  • موز رسیده ۲ عدد
  • اسپرسو ۱شات ( میتوان از قهوه های دیگر هم استفاده کرد )
  • بیسکوئیت پتی بور ۳بسته
  • کره ۲۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۳/۱ پیمانه
  • نشاسته ی ذرت ۳قاشق غذا خوری
  • خامه قنادی ۱۰۰گرم
  • پنیر خامه ای ۱۰۰
  • وانیل ۴/۱ قاشق چایی خوری

ابتدا ظرفی بردارید که بتوان آن را روی گاز قرار داد سپس شکر زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت را با نصف شیر مخلوط کنید و آن قدر با همزن دستی هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس ظرف را روی حرارت قرار داده باقی شیر را افزوده و هم بزنید تا ذرات شکر و نشاسته کاملا حل شود و مواد شما غلیظ شود، دقت کنید نشاسته ای گلوله نشده باشد ظرف را از روی گاز بردارید کره و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید پنیر خامه ای و خامه را به ترکیب افزوده و کاملا ترکیب کنید سپس قهوه ی سرد شده را افزوده مواد پودینگ آماده است.

ظرف سرو را برداشته و به ترتیب بیسکوییت پودر شده  پودینگ و موز را لایه به لایه بریزید تا ظرف شما پر شود و آن را درون یخچال قرار دهید تا کامل خنک شود.

همچنین میتوانید از لوازم قنادی بیسکوییت های تارت کوچک خریداری کنید و با مایع پودینگ پر کنید و با موز گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید و به عنوان دسر های کوچک روی میز اردو بچینید. ( موز در هوای آزاد به سرعت سیاه میشود میتوانید روی موز و یا هر میوه ی دیگر مقداری ژله بریلو بریزید )

 

ژله قهوه

طرز تهیه ی پودینگ در فر

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۲/۱ پیمانه
  • قهوه دم کرده ۲/۱ پیمانه
  • شیر سه و نیم پیمانه
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم ( میتوانید از خامه صبحانه نیز استفاده کنید)
  • شکلات ۷۰ گرم
  • وانیل ۴/۱ قاشق چایی خوری

ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. قبل از آنکه شیر کاملا جوش بیاید و فقط در اطراف شیر حباب ایجاد شود ( مانند دم کردن قهوه ترک) آن را از حرارت بردارید.

شکر، تخم مرغ، قهوه ، وانیل را با هم ترکیب کرده و بعد از یکنواخت شدن با شیر مخلوط کنید.

فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار داده درون سینی فر را آب بریزید و و درون قالب را از مواد پودینگ پر کنید و آن را یک ساعت درون فر قرار دهید پس از پخت دسر را در یخچال قرار داده تا خنک شود سپس با خامه فرم گرفته و رنده شکلات تزئین کنید.

اگر خامه فرم گرفته در اختیار نداشتید یک کاسه تمیز برداشته شکلات را درون آخ خرد کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا ذوب شود سپس خامه صبحانه را افزوده و هم بزنید. سس آماده شده را روی پودینگ ریخته و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *