طرز تهیه ی بستنی قهوه در خانه
برای درست کردن بستنی قهوه به چی نیاز داریم؟
- شیر عسلی ۲۰۰گرم
- خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- قهوه ی دم کرده غلیظ ۳/۲ پیمانه
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل ۱ قاشق چایی خوری
- کره ۳۰ گرم
خوب حالا برای درست کردن قهوه اول قهوه تون رو دم کنید و بگزارید تو یخچال تا کاملا خنک بشه.
بعد کره رو بگزارید رو بخار کتری تا بن ماری بشه و بعد از روی بخار کتری بردارید و صبر کنید تا از حرارت بیفته.
حالا تخم مرغ و وانیل رو هم بزنید تا یکنواخت بشه و بعد از آن به تخم مرغ قهوه سرد شده کره ذوب شده شیر عسلی و خامه را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید درون یک ظرف در دار بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا ۲۴ ساعت
و هر یک ساعت آن را برداشته و با چنگال کاملا هم بزنید.
با اضافه کردن کیک خورد شده یا کیت کت میتوان کیک بستنی یا کوکی بستنی تهیه کرد همچنین از بستنی میتوان در تهیه گلاسه قهوه ایس کافی و یا به عنوان تزئین روی قهوه دالکونا که دستور تهیه آن را قبلا قرار دادیم استفاده کنیم همچنین میتوانید آن را با پاناکوتای قهوه ترکیب کنید و یک دسرجدید برای مهمانی های خود آماده کنید.
طرز تهیه ی پاناکوتای قهوه
مواد لازم
- خامه ۲۰۰ گرم
- شیر ۲۰۰ میلی لیتر
- وانیل ۴/۱قاشق غذا خوری
- شکر ۵۰ گرم
- قهوه یا نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
- آب جوش ۲ قاشق سوپ خوری
- ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
قهوه را با آب جوش ترکیب کنید.
و ژلاتین را با آب سرد ترکیب کرده و بن ماری کنید.
طرفی که میتوان آن را روی حرارت گذاشت برداشته خامه را درون آن بریزید و کمی هم بزنید تا از هم باز شود سپس شیر وانیل شکر ژلاتین و قهوه را به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید هم بزنید تا شکر ذوب شود قبل از آن که مواد به جوش بیاید آن را از روی حرارت برداشته و در قالبی که از قبل چرب کرده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
پس از سفت شدن پاناکوتا قالب را برای ثانیه ای در آب گرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.
بدون دیدگاه