قهوه زعفرانی و انواع آن
همان طور که پیشتر گفتیم طبع قهوه سرد و خشک است و برای افرادی با طبع بلغم و دموی بهترین راه استفاده از قهوه، زعفرانی کردن آن است. از این رو تصمیم گرفتیم که چند نوع ترکیب قهوه و زعفران رو به شما آموزش دهیم تا در کنار سلامت طبع، از فنجان قهوه ی خود لذت ببرید و ببینید چه نوشیدنی های خوشمزه ای میشه با قهوه و زعفران درست کرد.
1- قهوه ی عربی زعفرانی
قهوه ی عربی همان طوری که می دانید در درون دله و روی ذغال درست میکنند.
قطعا استفاده از دله بهتر است اما سخت نگیرید. میتوانید از یک قهوه جوش ترک هم استفاده کنید و این قهوه را روی گاز دم کنید.
برای تهیه ی این قهوه :
- دو قاشق چایی خوری قهوه
- یک قاشق چایی خوری زعفران ساییده
- یک قاشق چایی خوری هل ساییده
- و یک قاشق چایی خوری میخک را را درون دله ریخته و با حرارت ملایم دم کنید.
حال برای تهیه کافیست که به میزان تقریبا 1 لیتر آب درون دله بریزید. البته به جای آب از شیر هم می توانید استفاده کنید. سپس قهوه آسیاب شده خود را به آن اضافه و مخلوط کنید و سپس آن را به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشانید.
در ادامه زعفران و میخک و هل را به قهوه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید که قهوه شما عطر و طعم کامل آنها را به خود بگیرد.
در نهایت قهوه را از روی حرارت برداشته و قهوه خود را صاف کنید و درون فنجان های زیبای خود سرو کنید و از نوشیدن آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
2- دالگونای کافی زعفرانی
اگر به آیس کافی علاقه دارید میتوانید یه پیشنهاد خوب براتون داریم.
جالبه بدونید دالگونا کافی زعفرانی نیازی به مواد و امکانات زیاد ندارد و به راحتی در طول چند دقیقه نوشیدنی شما آماده می شود و میتوانید آن را نوش جان کنید.
برای تهیه ی دالگونای کافی زعفرانی :
- دو قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق غذا خوری پودر قهوه فوری
- دو قاشق غذا خوری آب جوش
- سه چهارم پیمانه شیر
- یک چهارم قاشق چایخوری زعفران دم کرده
حال برای تهیه کافیست آب جوش را با مقداری زعفران دم کرده را به صورت داغ با شکر و قهوه فوری خوب هم بزنید تا کرمی و پف دار شود، سپس نصف لیوانتان را با شیر سرد پر کنید و چند قطعه یخ داخل آن بیندازید و مخلوط قهوه خود را روی شیر بریزید و با یک قاشق پهن می کنیم، در صورت تمایل، می توانید از تکه های شکلات و یا خلال پسته و بادام یا هر چیزی برای تزئین استفاده کنید.
نوش جان میل کنید…..
3- لته یا لاته زعفرانی
یکی دیگه از اون ترکیب های خوشمزه و فوق العاده قهوه و زعفران هست که توی خیلی از کافه ها سرو میشه.
لاته ریشه ایتالیایی داره و معمولاً برای تزیین روی اون از تکنیکی استفاده میشه که بهش لته آرت میگن البته ترجمهش به فارسی هنر شیر قهوه نگاری میشه.
برای تهیه ی لته زعفرانی تنها کاری که لازم است انجام دهید، اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده به اسپرسوی خود است. با اضافه کردن فوم یا کف شیر که یه نوشیدی فوق العاده میشه.
برای اینکه طرز تهیه کامل لاته یا لته زعفرانی رو یادبگیرید می تونید این مقاله رو بخونید.
امیدوارم که از این نوشیدنی هایی که امروز یادگرفتید لذت ببرید.
بدون دیدگاه