طرز تهیه ترافل و تافی قهوه

تافی و ترافل قهوه

همیشه برای کودکان و بزرگسالان قهوه و شکلات جزو انتخاب های اولیه بوده است شاید هر کسی نتواند به تعارف یک شکلات قهوه ی خوش مزه دست رد بزند به همین خاطر  امروز قصد داریم طرز تهیه ی دو نوع شکلات با قهوه را به شما آموزش دهیم این شکلات های راحت را تهیه کنید تا دست پخت شگفت انگیز شما سر زبان ها بیفتد.

طرز تهیه ترافل و تافی قهوه

طرز تهیه ترافل و تافی قهوه

طرز تهیه ی ترافل قهوه

ترافل قهوه شیرینی های کوچک و خوشمزه ای است که میتوان به عنوان تزئین کیک تولد و یا پذیرایی در مهمانی ها از آن استفاده کرد استفاده از ترکیب قهوه و شکلات نیز میتواند طعم جذابی به این شیرینی های کوچک دهد.

برای تهیه ی ترافل قهوه به چه چیزی نیاز دارید ؟

  • پودر قهوه ترک برای تزئین
  • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شکلات ۳۰۰ گرم
  • قهوه ی اسپرسو ۳ شات
  • پودر نسکافه یک قاشق غذا خوری

ابتدا خامه را روی بخار کتری قرار داده و با نسکافه مخلوط کنید سپس شکلات خورد شده قهوه و پنیر خامه ای را به ترکیب اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.

سپس از روی حرارت برداشته با همزن کاملا مخلوط کنید تا سرد و منسجم شود سپس ترافل ها را به طرح دلخواه روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید تا سفت شود.

میتوانید با مقداری شکلات ذوب شده ترافل ها را تزئین کنید یا درون پودر قهوه ترک بغلتانید تا حالتی مخملی به خود بگیرد.

حالا نوبت به آموزش طرز تهیه ی تافی قهوه رسیده است یادتان هست تافی های مکعبی کوچکی که دو عدد دانه قهوه روی جلد آن طراحی شده بود ؟ امروز آن را درست کنید و با نوش جان کردن این طعم نوستالژی به گذشته سفر کنید

طرز تهیه ترافل و تافی قهوه

طرز تهیه ترافل و تافی قهوه

طرز تهیه ی تافی قهوه

برای تهیه ی تافی قهوه به چه نیاز دارید؟

  • خامه ۲۵۰ گرم
  • قهوه فوری ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک یک پنس
  • عسل ۳۵۰ گرم
  • قالب سیلیکونی

برای تهیه ی تافی ابتدا پودر قهوه فوری ( نسکافه ) را بکوبید تا کاملا پودر نرمی شود سپس نسکافه نمک و خامه را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و دائم هم میزنیم وقتی خامه به مرحله ای رسید که از کناره ی ظرف شروع به حباب زدن کرد عسل را اضافه میکنیم و آن قدر هم میزنیم که به جوش آید سپس بیست و پنج دقیقه مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شود.

سپس مواد تافی را از روی حرارت برداشته و درون قالب سیلیکونی چرب شده بریزید ( قالب های کوچک به اندازه بند انگشت از قالب ژله استفاده نکنید )

پس از ریختن مواد درون قالب آن را درون فریزر قرار دهید تا ببندد بعد از چند ساعت تافی را از قالب درآورده و سرو کنید نوش جان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *