قهوه کاسنی چیست و چگونه تهیه میشود ؟

قهوه کاسنی

قهوه کاسنی چیست و چگونه تهیه میشود ؟

قهوه ی کاسنی یا چیگوری کافی یک نوع قهوه ی سنتی در میان اروپاییان و امریکا محسوب میشود.

این قهوه ابتدا توسط فرانسویان ساخته و مصرف میشد.

و در زمانی که جنگ داخلی امریکا و بسته شدن بنادر امریکا را دچار کمبود قهوه کرد به این منطقه هم راه یافت.

در زمان جنگ جهانی دوم که به دست آوردن قهوه سخت بود مردم مجبور به صرفه جویی در مصرف قهوه شدند و یا حتی گاهی به علت نبود قهوه تنها ریشه ی گیاه چیگوری ( کاسنی) را بو داده و سپس آسیاب کرده و دم میکردند از این رو دمنوش یا قهوه ی چیگوری راه خود را میان مردم باز کرد و جزوی از فرهنگ نوشیدنی آنها شد.اگر چه امروزه  استفاده از کاسنی ( چیگوری) در قهوه تا حدودی کمرنگ شده اما هنوز هم در کافه ها و برند ها میتوان این قهوه را تهیه کرد که با درصد های متفاوتی از کاسنی عرضه میشوند .

 

قهوه کاسنی

قهوه کاسنی چه خاصیتی دارد؟ 

گیاه کاسنی کمک میکند که باکتری های مفید روده ای رشد کرده و عملکرد گوارشی شما بهتر شود.

کاسنی از غلظت قهوه میکاهد و باعث کم شدن اسید موجود در قهوه شده و برای اشخاصی که معده ی حساسی دارند میتواند مفید باشد.

کاسنی برای بهبود سیستم ایمنی بدن مفید است  و از اختلالات سیستم گوارش پیشگیری میکند.

ریشه ی کاسنی حاوی منگنز و ویتامین B6 است پتاسیم و فسفر است.

اینولین موجود در کاسنی میتواند باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی به خاطر تاثیر در جذب انسولین مفید باشد.

 ریشه کاسنی میتواند به شما کمک کند دوره کاهش وزن خود را بهتر سپری نمایید.

در بدن شما اسید آمینویی با نام قرلین وجود دارد که باعث میشود این پیام به مغز برسد که شما احساس گرسنگی میکنید و لازم است که غذا بخورید مصرف این ریشه باعث میشود این احساس از بین رفته و ساعات طولانی تری سیر بمانید.

 

قهوه کاسنی

کاسنی مقداری از کافئین موجود در قهوه را کاهش میدهد و از این رو به قهوه ی بی کافئین معروف است اما اگر شما میخواهید هیچ کافئینی در قهوه ی خود نداشته باشید باید از قهوه ی فاقد کافئین در تهیه ی این نوشیدنی استفاده کنید در غیر این صورت میزان کمی کافئین ( حدود ۱۵ گرم) در هر فنجان به شما کافئین خواهد رسید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.