طرز تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر و خواص این نوشیدنی
در جوامع گذشته بیشتر از امروز به طبع مواد غذایی و گرم نگاه داشتن بدن توجه میشد و همیشه برای مواد غذایی مصلح های قرار میگرفت.
یکی از مصلح های مطرح شده برای قهوه دارچین و زنجبیل است و از این جهت امروز نوشیدنی سنتی یمن با نام قیشر را به شما آموزش خواهیم داد تا در کنار لذت بردن از قهوه از خواص کم نظیر دارچین و زنجبیل بهره مند شوید.
مواد لازم برای تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر
- یک قاشق چای خوری دارچین
- یک قاشق چایی خوری زنجبیل
- یک پنس جوز هندی
- شش قاشق چای خوری قهوه
- سه قاشق چای خوری شکر
- یک لیوان آب
برای تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر لازم است تمام مواد را در جزوه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید چند دقیقه ای بجوشد تا عصاره ی ادویه های موجود در قهوه در بیاید سپس نوشیدنی را صاف کرده درون فنجان بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه ی شیر قهوه زنجبیلی
در طب سنتی ایرانی بسیار تاکید شده است که بهتر است قهوه را بدون شیر مصرف کنید تا سردی و تری آن کاهش یابد و اگر علاقه به مصرف قهوه با شیر دارید میتوانید با استفاده از زنجبیل و دارچین این قهوه را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه ی شیر قهوه زنجبیلی
- یک فنجان شیر
- یک شات اسپرسو یا یک قاشق چایی خوری قهوه ی فوری
- یک سوم قاشق چایی خوری پودر دارچین
- یک سوم قاشق چایی خوری زنجبیل تازه ی رنده شده
برای تهیه ی این قهوه لازم است شیر دارچین و زنجبیل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شیر بجوشد سپس قهوه ی فوری و یا اسپرسو را درون فنجان ریخته و روی ان شیر طعم دار شده را بریزید.
میتوانید برای شیرین شدن این نوشیدنی از شکر یا عسل استفاده کنید.
بدون دیدگاه