قهوه زنجبیلی قیشر


 طرز تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر و خواص این نوشیدنی

در جوامع گذشته بیشتر از امروز به طبع مواد غذایی و گرم نگاه داشتن بدن توجه میشد و همیشه برای مواد غذایی مصلح های قرار میگرفت.

یکی از مصلح های مطرح شده برای قهوه دارچین و زنجبیل است و از این جهت امروز نوشیدنی سنتی یمن با نام قیشر را به شما آموزش خواهیم داد تا در کنار لذت بردن از قهوه از خواص کم نظیر دارچین و زنجبیل بهره مند شوید.

 

قهوه زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر

  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • یک قاشق چایی خوری زنجبیل
  • یک پنس جوز هندی
  • شش قاشق چای خوری قهوه
  • سه قاشق چای خوری شکر
  • یک لیوان آب

 

برای تهیه ی قهوه زنجبیلی قیشر لازم است تمام مواد را در جزوه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید چند دقیقه ای بجوشد تا عصاره ی ادویه های موجود در قهوه در بیاید سپس نوشیدنی را صاف کرده درون فنجان بریزید و سرو کنید.

 

طرز تهیه ی شیر قهوه زنجبیلی

در طب سنتی ایرانی بسیار تاکید شده است که بهتر است قهوه را بدون شیر مصرف کنید تا سردی و تری آن کاهش یابد و اگر علاقه به مصرف قهوه با شیر دارید میتوانید با استفاده از زنجبیل و دارچین این قهوه را تهیه کنید.

 

قهوه زنجبیلی

مواد مورد نیاز برای تهیه ی شیر قهوه زنجبیلی

  • یک فنجان شیر
  • یک شات اسپرسو یا یک قاشق چایی خوری قهوه ی فوری
  • یک سوم قاشق چایی خوری پودر دارچین
  • یک سوم قاشق چایی خوری زنجبیل تازه ی رنده شده

برای تهیه ی این قهوه لازم است شیر دارچین و زنجبیل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شیر بجوشد سپس قهوه ی فوری و یا اسپرسو را درون فنجان ریخته و روی ان شیر طعم دار شده را بریزید.

میتوانید برای شیرین شدن این نوشیدنی از شکر یا عسل استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *